Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mirza, bayanların eğitimine destek veriyor

Mirza, bayanların eğitimine destek veriyor

Bandırma Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nin yürüttüğü Kadınlar Güçleniyor” projesi kapsamında düzenlenen eğitimler sona erdi.

Bandırma Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin yürüttüğü “Kadınlar Güçleniyor” projesi kapsamında düzenlenen eğitimler sona erdi.
Kamer Vakfı’nın Türkiye çapında yürüttüğü “Kadınlar Güçleniyor” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Farkındalık Çalışması” ve “Bilinç Yükseltme Eğitimi” 2. Etap çalışmaları tamamlandı.
Bandırma SKT temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve ev hanımlarından oluşan 14 kişilik ekibe, Eğitmen Nermin Aydın ve Kadın Danışma Merkezi Başkanı Muazzez Palta tarafından “Kadın haklarının yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi” doğrultusunda verilen eğitimlerin 2. Etabı dün düzenlenen sertifika töreni ile son buldu.
5 aylık bir eğitim sürecinin ardından eğitime katılım belgelerini Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın elinden alan bayanlar, kadınların toplumdaki vazgeçilmez yerinin önemini vurgulayarak bu konuda diğer kadınları aydınlatmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirttiler.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli