Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Mirza, Bilim Sokağı projesinin açılışına katıldı

Mirza, Bilim Sokağı projesinin açılışına katıldı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Esnaf Kefalet Ortaokulu öğrencilerinin teknolojik icat ve ürünlerinin sunulduğu Bilim Sokağı Projesi'nin açılışında yer alarak incelemelerde bulundu.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Esnaf Kefalet Ortaokulu öğrencilerinin teknolojik icat ve ürünlerinin sunulduğu Bilim Sokağı Projesi’nin açılışında yer alarak incelemelerde bulundu.
Başkan Mirza, Bilim Sokağı Projesiyle ilgili görüşlerini belirterek bu tür proje ve faaliyetlerin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.
Mirza, “Esnaf Kefalet Ortaokulu’nda öğretmenlerimiz bize gelip ‘Bilim Sokağı’ oluşturmak istiyoruz demişlerdi ve bizden destek istemişlerdi. Projelerini duyduğumda heyecanlanmış ve hemen destek verelim demiştim. Destek verdik. Bugün de okulumuza Bilim Sokağı’nın açılışına katıldım. Ne kadar doğru bir iş yaptığımızı tekrar görmekten mutluyum. Çocuklarımızın gözlerindeki bilim aydınlığı ülkemizin aydınlığı olsun. Bilimde daha çok ilerleyelim istiyorum. Bandırma’dan bilim adamları yetişsin istiyorum.” dedi.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli