Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mirza, Gençlik ve Spor Merkezi kuruyor

Mirza, Gençlik ve Spor Merkezi kuruyor

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü altında kurulacak olan `Bandırma Belediyesi Gençlik Ve Spor Merkezi` için hazırlıklar başladı.

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü altında kurulacak olan `Bandırma Belediyesi Gençlik Ve Spor Merkezi` için hazırlıklar başladı.
Bandırma Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi kapsamında çeşitli yaş gruplarına düzenlenecek olan halk oyunları, satranç, bayanlar için jimnastik kursları ve spor faaliyetleriyle verilecek eğitimler hakkında, Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı beden eğitimi öğretmeni ve halk oyunu eğitmenleri tarafından Belediye Başkanı Dursun Mirza`ya bilgi verildi.
Bandırma Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezine bağlı olan tüm gençlerin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek, ilgili alanları doğrultusunda eğitimlerine katkı sağlamak ve beceri kazandırmak amacıyla kurulması düşünülen Gençlik ve Spor Merkezinin hazırlıklarını başlatan Başkan Mirza, “Gençlerin eğitiminde önemli bir yeri olan okullara takviye olarak, fiziki ve zihni gelişmelerine de yardımcı olacak kültür - sanat ve spor merkezlerine duyulan ihtiyaç, her geçen gün artıyor. Sosyal belediyecilik anlayışımızla gençliğin yaşadığı sorunların çözümüne katkıda bulunmak istiyoruz. Amacımız gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri bir ortam sağlayacak olan Gençlik ve Spor Merkezlerinin her kesimden ve çeşitli yaş gruplarına sosyal ve kültürel hizmetleri sağlamaktır. Toplumun önemli bir kesimini oluşturan çocuklarımızı ve gençlerimizi, sokaklardan, kahve köşelerinden, oyun salonlarından kurtaracak projeleri hayata geçirmeyi, bir görev ve önemli bir hizmet sayıyor ve bunun için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz.” dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı