Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mirza´dan üç kamu kurumuna ziyaret

Mirza´dan üç kamu kurumuna ziyaret

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kurumlar arası iletişimi güçlendirmek adına PTT, TMO ve Bandırma Arkeoloji Müzesi´ni ziyaret etti.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kurumlar arası iletişimi güçlendirmek adına PTT, TMO ve Bandırma Arkeoloji Müzesi´ni ziyaret etti.
Başkan Mirza´nın ilk durağı PTT Müdürlüğü oldu.
Başkan Mirza´nın PTT Bandırma Şubesi Müdürü Safiye Gürsoy´a gerçekleştirdiği ziyarette, Samsun´a atanan ve Bandırma´ya tatile gelen PTT eski Müdürü Şevki Işıtan´da denk geldi.
Başkan Mirza ?Bandırma´da çalışan herkes artık fahri bir Bandırmalıdır. Bandırma´nın suyunu içen, havasını koklayan artık Bandırmalıdır. Eski Müdürümüzün Bandırmamıza ziyaret etmesinden de mutlu olduk? dedi. Başkan Mirza, PTT Müdürü Safiye Gürsoy´a Bandırma´nın sembolü olan Bandırma Vapuru Maketini ve Bandırma Belediyesi´nin bastırmış olduğu kitaplardan hediye etti.
Mirza´nın ikinci durağı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) oldu.
TMO Müdürü Suat Ünlü´yü makamında ziyaret eden Başkan Mirza´ya TMO önünde Bandırma Belediyesi´nin yaptığı asfaltlama çalışmaları nedeniyle çiçek vererek teşekkür ettiler.
Bandırma için çalıştıklarını ifade eden Başkan Dursun Mirza ?Göreve geldiğimiz günden beri işimizi titizlikle yapıyoruz. Bazen çalışmalarımızdan dolayı teşekkür alıyoruz. Bu da bizi daha da mutlu ve motive ediyor. Ben de sizlere bu ince davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum? dedi.
Mirza, ziyaretin sonunda TMO Müdürü´ne Bandırma´nın sembolü olan Bandırma Vapuru´nun maketini hediye etti.
Mirza, üçüncü ziyaretini Bandırma Arkeoloji Müze Müdürlüğü´ne yaptı.
Başkan Mirza´nın Müze Müdürü İlhame Öztürk´ü ziyaretinde Daskyleion Kazı Ekibi Başkanı Doç. Dr. Kaan İren´de yer aldı.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Mirza kamu kurumuna ziyaret
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli