Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MİRZADAN AKÜLÜ ARAÇ YARDIMI

MİRZADAN AKÜLÜ ARAÇ YARDIMI

Sosyal yardım çalışmaları kapsamında yerine getirilen akülü araç yardımlarıyla engelli vatandaşlarımıza umut olan Bandırma Belediyesi...

Sosyal yardım çalışmaları kapsamında yerine getirilen akülü araç yardımlarıyla engelli vatandaşlarımıza umut olan Bandırma Belediyesi, insan odaklı hizmet anlayışına bir yenisi daha ekledi. Devam edilen akülü araç yardımları kapsamında bir vatandaşımıza Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza tarafından Akülü Araç hediye edildi.
Engelli vatandaşlarımızın evlerine kapalı kalmamaları ve sosyal hayatlarına devam edebilmelerine destek vermeyi amaçlayan Bandırma Belediyesi, bu yardımlarla engelli vatandaşlarımıza çok sayıda akülü araç yardımında bulundu. 
Yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, yerine getirilen akülü araç yardımlarıyla engelli vatandaşlarımıza büyük katkı sağladıklarını belirterek halkımızın desteğiyle bu çalışmaların yeni dönemde devam edeceğini söyledi. 
Mirza: "Bandırma`nın yerel yönetimi olarak geride kalan 5 yıllık sürede sosyal alandaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürdürüldü. Bu çalışmalar içerisinde yer alan kuru gıda ve erzak yardımlarımız, sıcak yemek yardımlarımız ve ayrıca kıyafet ve ikinci el eşya yardımlarımız Belediyemize bağlı ekiplerce yerine getirildi. Bunların dışında engelli vatandaşlarımızın evlerinde kapalı kalmamaları ve sosyal hayata katılımlarını sağlanması düşüncesiyle çok sayıda tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarımız oldu. Bizlere bu konuda ve diğer konularda gelen talepler, ekiplerimizce titizlikle incelenerek vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde destek verildi. Elbette bu çalışmalarımıza hayırsever vatandaşlarımızın katkısı oldukça fazla oldu. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bundan sonraki süreçte de halkımızın desteğiyle bu çalışmalarımızı daha da geliştirerek sürdüreceğiz" dedi.  
Geçmiş olsun ziyareti…
Öte yandan akülü araç yardımının ardından Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, aynı apartmanda ikamet eden bir vatandaşımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli