Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Mirzadan Proje Şovu

Mirzadan Proje Şovu

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, Barış Manço Kültür Merkezinde büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştirdiği toplantıda projelerini anlattı.

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, Barış Manço Kültür Merkezinde büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştirdiği toplantıda projelerini anlattı. 
Barış Manço Kültür Merkezinin büyük salonunda gerçekleştirilen "Proje Tanıtım Toplantısına" büyük bir katılım olurken, Dursun Mirza`nın konuşması alkışlar ve tezahürat ile sık sık kesildi.
Cumhuriyet Halk Partisinin Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza`nın Barış Manço Kültür Merkezinde tek tek projelerini anlattığı toplantıya katılım yoğun oldu. "Proje Tanıtım Toplantısına" Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, İlçe Başkanı Atilla Atakay, İl Genel Meclisi üyeleri, meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları, İş adamları, çeşitli oda yönetici ve temsilcileri, çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katıldı. Basının yakından takip ettiği CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza ve projeleri, toplantıya katılan yaklaşık 450 kişi tarafından dakikalarca alkışlandı.
Sedat Pekel`e Teşekkür
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında CHP`nin seçim şarkısı ile sahneye çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza; "2009 yılında Bandırma Belediyesine geldiğimizde birileri bizlere `bunlar yapamaz` , `yakında kavgaya başlarlar` gibi söylemlerle bizleri yıpratmak istemişlerdi. O gün de başaramadılar, şimdi de başaramadıklarını görüyorlar. 2009`da Sedat Pekel`in yanında kadrolarımız ile beraber yer alan bizler, Bandırma Belediyesinde bizden önce olanların o dönemin 30 trilyon borçlarını ödediğimiz gibi hem bütçemizi dengeledik hem de projelerimizin alt yapılarını tamamladık. Belediye kasamızda ise 10 milyon, eski para ile 10 trilyon hazır. Bu parayla da kapalı Pazar yerinin yapımına başlayacağız. Şimdide 2009`da olduğu gibi değerli başkanımız Sedat Pekel bugün birikimleri ve deneyimi ile bizleri destekliyor. Kendine verdiği destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Halkın Gözünden Dursun Mirza
Alışılagelmişin dışında bir sunum yapmayı tercih eden CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, sunum boyunca kendisini tanıtmaktan ziyade projelerinin tanıtımına değindi. Sunumunun birçok noktasında Bandırma vatandaşlar ile yapılan "görüntülü röportajlar" perdeye yansıtılırken, birçok kişide
Dursun Mirza`nın projelerinde bireysel değil "Katılımcı Belediyecilik" anlayışı ile hareket ettiğini gözlemledi.
Dursun Mirza Projelerini Tek Tek Anlattı
İlk konuşmasının ardından; "bir oğlumun mezuniyetinde bu kadar heyecanlıydım, bir de bu projelerimi hayata geçireceğim ve sizin karşınızda olduğum için heyecanlıyım" diyen CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza sunumunu projelerini anlatarak devam etti.
Dört Dörtlük Projeler
Sahnede kaldığı sürenin çok büyük bir bölümünde projelerini anlatan ve Bandırma`nın gelecek vizyonuna ışık tutan Dursun Mirza; "Bu projeleri Bandırma`nın ve Bandırmalıların ihtiyaçlarını göz önüne alarak düşündük ve bugün siz değerli yurttaşlarımın karşına çıkartık. Biz Bandırma`nın ve Bandırmalıların ne istediğini biliyoruz. Birbirinden değerli projelerimiz var. Malta Parkı, Kapalı Pazaryeri, Cin Çukuru ve Livatya Plajı projesi bizim en temel dört projelerimiz ama bunun yanında Amfi Tiyatro, Tekel Binaları, Eski Belediye Binası, Hal Binası Restorasyonu, Gençlik Merkezi projelerimiz de hazır. Biz Bandırma değer kattık, sizlerin destekleri ile 30 Marttan sonrada diğer katmaya ve üretmeye devam edeceğiz" dedi.
Projelerin üstünkörü hazırlanmadığına da değinen Mirza; "Bütün projelerimizde bölge etüdü yapılmış, arazi durumu ve eğimi dikkate alınarak hazırlanmıştır. Projelerimizin herbiri için kaynaklarımız mevcuttur. 1 yıl içinde de Kapalı Pazarın tamamlanacağı sözünü şimdi buradan veriyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı