Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mirza´nın katkıları çok büyük

Mirza´nın katkıları çok büyük

Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Bandırma Belediyesi´nin katkıları devam ediyor.

Mahalle Ligi turnuvasına katılan tüm öğrencilerin ulaşım ve yemek ihtiyacını karşılayan Bandırma Belediyesi, Bandırma´da dereceye giren öğrencilere geçtiğimiz günlerde eşofman takımı hediye etmişti.
Kepsut´ta birinci olan ve Bandırma ile karşılaşacak olan sporcular, öğretmenler ve Kepsut İlçe Spor Müdürü Şerif Bayar Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.
Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen buluşmada Başkan Mirza sporculara ve öğretmenlerine hediyelerini verdi. Müsabakadan sonra sporculara yemek verilecek.
Sporu ve sporcuyu desteklediğini ifade eden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ?Çocuklarımızla ilgili her türlü projeyi imkanlarımız ölçüsünde pozitif ayrımcılık yaparak destekliyoruz. Çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri bizi ayrıca mutlu ediyor. Bandırma Belediyesi olarak sporla ilgilenen çocuklarımızı destekliyoruz. Amatör kulüplerimize, ata sporumuz güreşçilere, hentbolcularımıza, basketbolcularımıza, bireysel sporla uğraşan öğrencilerimizi destekliyoruz. İlçemizde sporun daha da gelişmesi için kapalı spor salonu projemizi tamamladık. Sevgili çocuklar, siz yeter ki kendinizi geliştirin. Belediye başkanı olarak daima sizlerin yanında yer alacağız? dedi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Mirza katkıları büyük
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false