Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MKE A.Gücü-Bandırmaspor maçının hakemi Koray Gençerler

MKE A.Gücü-Bandırmaspor maçının hakemi Koray Gençerler

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bandırmaspor'un, Spor Toto 2. Lig play-off ikinci karşılaşması olan MKE Ankaragücü-Bandırmaspor maçına da yine Süper Lig hakemini verdi. Buna göre, bugün Ankara 19 Mayıs Stadı'nda, saat 16.30'da başlayacak maçı

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bandırmaspor'un, Spor Toto 2. Lig play-off ikinci karşılaşması olan MKE Ankaragücü-Bandırmaspor maçına da yine Süper Lig hakemini verdi. Buna göre, bugün Ankara 19 Mayıs Stadı'nda, saat 16.30'da başlayacak maçı, Manisa bölgesinin Üst Klasman Hakemi” Koray Gençerler yönetecek. Gençerler, ticaretle uğraşıyor.
Karşılaşmada Gençerler'in yardımcılıklarını yine Manisa bölgesi hakemleri yapacak. Buna göre karşılaşmada Cumhur Altay ile Volkan Akçit görev üstlenecek. Üst Klasman Yardımcı Hakemi” klasmanında bulunan Altay, ticaretle uğraşırken, yine aynı klasman hakemi olan Akçit ise devlet memurluğu görevini yürütüyor. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini üstlenecek Nuri Karahançer, Kayseri bölgesi hakemlerinden olup, işletmecilik yapıyor.
MKE Ankaragücü-Bandırmaspor maçında gözlemciliği Recep Kesici üstlenecek. Maçta Futbol Federasyonu temsilciliği görevlerini ise Erdoğan Yeşilcan, Olcay Mülazımoğlu ve Abdullah Yağmur yürütecek.
Bilindiği gibi, geçtiğimiz cuma günü, Bandırma'da oynanıp, 1-0 Bandırmaspor'un üstünlüğüyle biten Bandırmaspor-MKE Ankaragücü play-off birinci maçını da yine Üst Klasman Hakemi” Hüseyin Sabancı yönetmişti.
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false