Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mobesa sistemine geçiyoruz

Mobesa sistemine geçiyoruz

İlçenin muhtelif meydan ve caddelerine Mobesa sistemi kuruluyor. İlçenin güvenli bir yer olabilmesi için başlatılan kazı çalışmaları sona ererken, kazılan kanallara belediyenin elektrik personeli ile mobesa sistemini kuracak özel firma çalışanları..

İlçenin muhtelif meydan ve caddelerine Mobesa sistemi kuruluyor.
İlçenin güvenli bir yer olabilmesi için başlatılan kazı çalışmaları sona ererken, kazılan kanallara belediyenin elektrik personeli ile mobesa sistemini kuracak özel firma çalışanları kabloları monte ediyor.
Erdek`te kurulması planlanan Mobesa kameraları, Havuzlu Meydan, Pazar Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve İskele Meydanına monte ediliyor. Hafta başından beri devam eden kazı çalışmalarında sona gelinirken, açılan kanallara kablolar monte ediliyor.
Konu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçenin güvenli yerleşim yerlerinden biri olması için, Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılan işbirliği projesi kapsamında yukarıda belirtilen güzergah ve meydanlara yaklaşık 12 kamera konulacağını söyleyip, harcamanın belediye tarafından karşılanacağını açıkladı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli