Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Mobese takibiyle yakalandılar

Mobese takibiyle yakalandılar

Bigadiç'te iki ayrı evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla aranan üç zanlı, kullandıkları otomobilin Ödemiş'te mobese kameralarından belirlenmesi üzerine yapılan operasyonla yakalandı.

Bigadiç’te iki ayrı evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla aranan üç zanlı, kullandıkları otomobilin Ödemiş’te mobese kameralarından belirlenmesi üzerine yapılan operasyonla yakalandı.
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ikisi kadın üç zanlının üzerlerinde ve araçta yapılan aramada kolye, bilezik ve yüzük gibi 37 parça ziynet eşyası ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre; Bigadiç ilçesinde iki ayrı evden hırsızlık yapılması üzerine polis harekete geçti. Zanlıların, 35……. plakalı araçla, hırsızlık yapılan evlerin önünden uzaklaştığı bilgisini edinen polis, çalışma başlattı. Aracın Ödemiş’e kayıtlı olduğunun anlaşılması üzerine Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bunun üzerine Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi verdi.
Mobese kameralarından ve aracın plakası üzerinden yapılan takiple, otomobilin bulunduğu bölgeye hareket eden asayiş ekipleri, araçtaki V.A. (24), eşi H.A. (22) ile S.B.’yi (20) gözaltına aldı. Araçta ve zanlıların üstünde yapılan aramada kolye, bilezik ve yüzük gibi 37 parça ziynet eşyası bulundu. Gözaltına alınan zanlılar ve çalıntı olduğu belirtilen ziynet eşyaları Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen ekiplere teslim edildi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu