Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Modern Pentatlon Sporcuları Başkan Tosun’u ziyaret etti

Modern Pentatlon Sporcuları Başkan Tosun’u ziyaret etti

Bandırma Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Modern Pentatlon İl Temsilcisi İzzettin Çalışır, Milli Takım Antrenörü Mehmet Yıldırım ve Bandırma İlçe Spor Müdürlüğü Modern Pentatlon Sporcuları, Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Modern Pentatlon İl Temsilcisi İzzettin Çalışır, Milli Takım Antrenörü Mehmet Yıldırım ve Bandırma İlçe Spor Müdürlüğü Modern Pentatlon Sporcuları, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ettiler. 
Ziyarette Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarının sürdüren Modern Pentatlon sporcularının girmiş oldukları yarışmalarda derece yapan öğrenciler hakkında Başkan Tosun’a bilgi verdi. Ayrıca çalışmalarında malzeme ve ekipman desteği ve sporcuların turnuva ve yarışmalara katılabilmesi için ulaşım desteği sağladığı içinde teşekkür etti. 
Sporcularla sohbet edip hepsini kutlayan Başkan Tosun, “Bandırmamızı Pentatlon alanında temsil ederek dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum.” dedi. 
Ziyaret sonunda Başkan Tosun, sporculara hediyelerini takdim ederek, başarılarının devamını diledi. 
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı