Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Modifiye araç tutkunlarından engellilere katkı

Modifiye araç tutkunlarından engellilere katkı

Edremit ilçesinde özel tasarlanmış (modifiye) araç tutkunlarının biraya gelerek oluşturduğu ?Balıkesir Körfez Tofaşk Grubu? Edremit buluşmasında elde ettikleri gelir ile ihtiyaç sahiplerine dört adet tekerlekli sandalye bağışladı.

İzmir, Bursa, İstanbul gibi farklı illerden gelen araç tutkunlarının Edremit buluşmasında elde edilen gelir ile dört adet tekerlekli sandalye alınarak ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne teslim edildi. Balıkesir Körfez Tofaşk Grubu Başkanı Oğuz Kaan Erdoğan ?Grubumuzda her marka araç ve her yaştan arkadaşımız yer alıyor. Modiye araç tutkunu arkadaşlarımız ile geçtiğimiz hafta Edremit´te bir araya geldik. Biraya gelmemizin araçlarımızın dışında daha anlamlı bir nedeni olması için kendi aramızda karınca kararınca topladığımız paralar ile dört adet tekerlekli sandalye aldık. Engelliler haftasının kutlandığı bir zamanda küçücükte olsa engelli kardeşlerimize bir katkımız olsun istedik? dedi.
Tekerlekli sandalyeler Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Tofaşk Grubu Başkanı Erdoğan tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Arkadaşlarımızın toplumsal bir duyarlılığımız olan engelli vatandaşlarımıza yapmış olduğu destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli