Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Monte İda 8. Ayvalık Zeytin Hasat Şenlikleri Yürüyüş Yarışmasını Destekliyor

Monte İda 8. Ayvalık Zeytin Hasat Şenlikleri Yürüyüş Yarışmasını Destekliyor

Bu yıl 8. si düzenlenecek Ayvalık Zeytin Hasat Şenliklerinde Ayvalıktaki zeytin ve zeytinyağı üreticileri yılın ilk hasadını yapacaklar.

Bu yıl 8. si düzenlenecek Ayvalık Zeytin Hasat Şenlikleri`nde Ayvalık`taki zeytin ve zeytinyağı üreticileri yılın ilk hasadını yapacaklar. Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen 3 gün sürecek Zeytin Hasat Şenlikleri kapsamında yapılacak panellerde ülkemizdeki zeytinyağı üretim ve tüketimini artırmanın ve kaliteli zeytinyağı üretmenin yolları tartışılacak. Bunun yanında Cumhuriyet Meydanı`nda kurulacak "Zeytinyağı Pazarı" nda Ayvalıklı üreticiler yılın ilk zeytin hasadının ardından erken hasat zeytinyağlarını tattıracaklar. Monte İda Zeytin ve Zeytinyağı, standında özel bir şefin zeytinyağı kullanarak hazırlayacağı birbirinden lezzetli yemekleri tatmak üzere herkesi şenliğe katılmaya davet ediyor. 
Zeytin Hasat Şenliklerinin 2. gününde (20 Ekim, Cumartesi) Monte İda Zeytin ve Zeytinyağı sponsorluğunda Ayvalık Zeytin Hasat Günleri Yürüyüş Yarışması düzenlenecek. Saat 14:30`da Ayvalık Cumhuriyet Meydanı`ndan start verilecek olan yarışmada genç bayan, genç erkek, yetişkin bayan ve yetişkin erkek olmak üzere 4 kategori yarışacak. Ayvalık Atletizm Spor Kulübü`nün ev sahipliği yaptığı ve Monte İda Zeytin ve Zeytinyağı`nın sponsorluğunu üstlendiği yarışmanın sonunda düzenlenecek ödül töreninde her kategoriden dereceye giren yarışmacılara ödülleri ve madalyaları verilecek. 
Uluslararası yarışmalarda önemli başarılara imza atan Türk Milli Yürüyüş Takımı`na her yıl sporcu gönderen ve takımın başarısına katkıda bulunan Ayvalık Atletizm Spor Kulübü 2009 yılında kurulmuştur. Kadrosunda 8 tane Türk milli takımı sporcusu ve 2 tane olimpiyat sporcusu bulunan Ayvalık Atletizm Spor Kulübü ulusal yarışmalarda birçok ödül almış olmanın yanı sıra dünya çapında da önemli başarılar elde etmiştir. Kurulduğu yıl itibariyle Balkan Yürüyüş Şampiyonaları`nda altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanan Ayvalık Atletizm Spor Kulübü`nün baş antrenörü Sebahattin Tatar da, PTT Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması`nda 12 yıl üst üste şampiyon olarak bir rekora imza atmıştır. 
Monte İda firması uluslararası platformlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil eden yürüyüş sporcularına destek veriyor olmaktan gurur duymaktadır.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli