Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim

Havalarının ısınmasıyla artan motosiklet kullanımı bağlamında gerek trafik düzeni ve güvenli sürüş ortamı sağlamak gerekse motosiklet sürücülerinin karıştığı kazaları en aza indirmek ve kask kullanımına özendirmek amacıyla polis t

Havalarının ısınmasıyla artan motosiklet kullanımı bağlamında gerek trafik düzeni ve güvenli sürüş ortamı sağlamak gerekse motosiklet sürücülerinin karıştığı kazaları en aza indirmek ve kask kullanımına özendirmek amacıyla polis tarafından yapılan denetimler sıklaştırıldı.  
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, trafiği tehlikeye sokan, çalıntı olarak aranan motosikletlerin yakalanması ve motosiklet sürücülerinin kask kullanması konusunda denetim yaptı. 
Erdek’in bir çok noktasında trafik ve yunus ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda motosikletlerin plaka, sigorta, ruhsat, şasi numaraları kontrol edilirken, sürücülerinin ise ehliyetleri sorgulandı. Yüzlerce motosiklet denetlenirken, eksik evrakları bulunan çok sayıda sürücüye para cezası kesildi. Emniyet ekipleri, motosikletlerle yönelik uygulamaların aralıksız devam edeceğini bildirdi. 
Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Motosiklet sürücülerine denetim
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli