Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Mudanya Kooperatif Başkanı Ali Yıldız, biriz, birlikteyiz

Mudanya Kooperatif Başkanı Ali Yıldız, biriz, birlikteyiz

Yıldız,?Biz Hidamet Asa´nın ekibindeniz. Biriz, birlikteyiz? dedi.

Marmarabirlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin 17 Şubat 2019´da yapılacak seçimli olağan genel kurulu öncesi, bir başkan adayının seçimi kazanması halinde Mudanya kooperatifi ile anlaştıkların beyan etmesine Mudanya Kooperatif Başkanı Ali Yıldız´dan yalanlama geldi. Yıldız,?Biz Hidamet Asa´nın ekibindeniz. Biriz, birlikteyiz? dedi.
Yıldız´ın açıklaması şöyle;
?Biz bugüne kadar adam satmadık, makam için koltuk için asla adam satmayız. Bütün kooperatiflerle birlikteyiz. 

Yapılan açıklamayı esefle kınıyorum. Benimle görüştüklerini ifade edenlerle aynı çatı altında olmam söz konusu bile değildir.
Biz Hidamet Asa´nın ekibindeniz. Biriz, birlikteyiz. Öncelikle bizim Genel Başkanımızdır, Abimizdir. Marmarabirlik´in başarıdan başarıya koştuğu bu dönemde bunların konuşulması çok üzücüdür. Açıklamayı yapanlar Erdekli zeytin üreticisine, kooperatife ve Marmarabirlik´e büyük zarar vermektedir?
Atılan iftiralara en güzel cevabı Erdekli zeytin üreticisinin vereceğini belirten Ali Yıldız,? Kooperatifler kanununa muhalefetten başkanlık görevinden atılan bir ismin halen neyin peşindedir? Bunların yaşanması çok üzücüdür. Bu iftirayı atanlar, yalan söyleyenler yarın bizlerin yüzüne nasıl bakacaklar. Yıllarca zeytin üreticilerine sıkıntı yaşatanların yarım kalan ne işi var da tekrar eşlerini aday gösterdiler? Çok merak ediyoruz. Kaldı ki yıllarca Mudanya´yı dışlayan bir yönetim anlayışıyla Birliği yönetenlerin desteklediği ve eşinin yönetimde olduğu kişilerle Mudanya kooperatifinin iş birliği içinde olmayacağını çok iyi bilirler. Kendi EGO´larını tatmin etmeye çalışırken, zeytin üreticisinin geleceğini tehlikeye atmaktadırlar. Bu seçim oda Başkanlığı seçimi değil, üreticinin kuruluşu, kooperatif seçimi. Bu iftiraların en güzel cevabı yine Erdekli Zeytin üreticileri sandıkta verecektir. Nifak tohumları ekmek, birlikteliğimizi bozmaya çalışanlar bunu asla başaramazlar. Biz birbirimize gönülden bağlıyız? dedi. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli