Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Müftü Bardakçıya veda yemeği

Müftü Bardakçıya veda yemeği

Erdek İlçe Müftüsü V. Vehbi Bardakçının tayini nedeniyle bir veda yemeği verildi. Verilen yemekte sevinç ve hüzün beraber yaşandı.

Erdek İlçe Müftüsü V. Vehbi Bardakçı`nın tayini nedeniyle bir veda yemeği verildi. Verilen yemekte sevinç ve hüzün beraber yaşandı.
İlçemiz Müftüsü Bardakçı`nın atamasının Bursa ili İznik ilçesine çıkması üzerine Müftülük personeli bir veda yemeği hazırladı.  Emniyet Müdürlüğü Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde ramazan ayının son iftarında düzenlenen yemeğe çok sayıda katılımcı iştirak etti. 2002 yılında ilçemize gelerek yaklaşık 9 yıllık görev süresi içinde sayısız hizmetlere imza atan Müftümüzün hizmetleri, yapılan konuşmalarda dile  getirildi. 
Müftü Bardakçı, iftar yemeğinin ardından yaptığı veda konuşmasında, Erdek`te unutulmayacak güzel günler geçirdiğini söyledi. 9 yıldan bu yana görev yaptığı Erdek ile bağlı beldelerde ve köylerde, dinimizi ve başkanlığımızı en iyi şekilde temsil etme gayretinde oldum şeklinde konuşan Bardakçı, "Yaptığım işlerde hep Allah`ın rızasını gözettim, yeni görev yerimde de bu hassasiyetim devam edecektir. Burada bulunan ve bulunmayan herkese teşekkürleri sunuyorum" diye konuşmasını noktaladı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`da, İlçe Müftüsü Bardakçı`nın görev yaptığı süre içinde kendisiyle çok uyumlu bir çalışma içinde olduğunu söyledi. Bardakçı`nın, Bursa`nın çok güzel yerleşim birimlerinden İznik gibi önemli bir ilçeye atandığını hatırlatan Kaygısız, "Müftü Bardakçı`ya ilçeye verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı