Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Müftülük binası hizmete girdi

Müftülük binası hizmete girdi

Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı, Erdek Müftülüğü hizmet binasının Erdekli yardımseverlerin katkılarıyla yapılmıştır dedi.

Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı, "Erdek Müftülüğü hizmet binasının Erdek`li yardımseverlerin katkılarıyla yapılmıştır" dedi.
9 Ay önce toplam 110 M2`lik arsa üzerine temeli atılan 6 Kattan oluşan müftülük hizmet binasının bodrum katı kalorifer dairesi ile toplantı salonu, zemin ve 1. katı Kur`an Kursu Dersanesi, 2. kat Müftülük Ofisi, 3. kat Misafirhane, 4. kat Lojman olarak kullanılacak. 
Erdek Müftüsü Bardakçı, hizmet binası temelinin Kasım 2008`de atıldığını hatırlatarak, müftülük binasını 1 yıl içinde bitirmeyi hedeflemiştik. Hedefimize daha önce ulaştık, bu tesisin büyük bölümü fedakar Erdek`li yardımseverlerin destekleriyle yapılmıştır. Bizler bu makamlarda geçiciyiz, ama bu eser kalıcıdır. Yaklaşık 550 bin liraya mal olan çok amaçlı hizmet binasını ilçeye kazandırdığımız için çok mutluyuz, binamızın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı