Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Muhtar Aydın , azaları ile akşam yemeğinde buluştu

Muhtar Aydın , azaları  ile akşam yemeğinde buluştu

31 Mart´ta yapılan yerel seçimlerde Zeytinli Mahallesi´ne üçüncü kez muhtar seçilen Ali Aydın, tüm azalarına katkılarından dolayı Emrullah Usta´nın yerinde akşam yemeği verdi.

31 Mart´ta yapılan yerel seçimlerde Zeytinli Mahallesi´ne üçüncü kez muhtar seçilen Ali Aydın, tüm azalarına katkılarından dolayı Emrullah Usta´nın yerinde akşam yemeği verdi.
Muhtar Ali Aydın´ın listesinde yer alan 8 aza ile eşleri ve yakınlarının katıldığı yemek neşe içinde geçti.
Yemekler yenilip, içilen çayların ardından konuklarına hitaben kısa bir konuşma yapan Ali Aydın, 2009 yılından bu yana yürüttüğü muhtarlık görevini, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de şahsına ve ekibine güvenerek yeniden muhtarlık görevine layık gören Zeytinli Mahallesi halkına teşekkür etti.
3. dönem muhtarlık görevinde aza listesine 2 yeni ismin katıldığı bilgisi veren Aydın, ?Ekibime katılan iki arkadaşımızın ilavesi ile geçmiş dönemlerde birlikte görev yaptığım azalarımla birlikte mahalle halkıma ayırımcılık yapmadan hizmetin en iyisini götüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.? dedi.
Mahallede gözden kaçırdığı veya kendisine aktarılmayan sorunların azaları tarafından kendisine iletilmesini isteyen Muhtar Aydın, ?Bizler Zeytinli Mahallesi´ne en iyi hizmeti vermek gibi önemli bir sorumluluğu üstlenmiş bulunuyoruz. İlçemiz yerel yöneticileri ile birlikte dün olduğu gibi bugünde çalışmayı sürdüreceğiz. Çünkü asıl önemli olan halka hizmettir. Seçim süresince bana yardımcı olduğunuz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.? Dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı