Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Muhtar Narlı kumsalını kendi imkanlarıyla temizledi

Muhtar Narlı kumsalını kendi imkanlarıyla temizledi

Erdek İlçesi´ne bağlı kırsal Narlı Mahallesi kumsalında temizlik çalışmaları başlatıldı.

Erdek İlçesi´ne bağlı kırsal Narlı Mahallesi kumsalında temizlik çalışmaları başlatıldı.
Ramazan Bayramı kapsamında 9 günlük bayram tatiline girilirken, tatil tercihini Erdek´ten yana kullanan tatilciler ilçemize akın akın gelmeye başladı.
Kapıdağ Yarımadası´nda önemli tatil merkezlerinin arasında yer alan kırsal Narlı Mahallesi kumsalında başlatılan yoğun temizlik çalışmasında sona gelindi.
Narlı Mahallesi muhtarı iki traktörün arkasına taktıkları kumsal temizleme aparatlarıyla birlikte sahilde bulunan kumsalı boydan boya temizleyip tatilcilere hazır hale getirdi.
Narlı Mahalle Muhtarı Abdullah Dağtekin, gazetemize yaptığı açıklama 9 günlük tatil için Narlı Mahallesi´ni tercih eden tatilcilerin rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için muhtarlık olarak yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.
Muhtar Dağtekin, devam eden konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bilindiği gibi kış sezonundan yeni çıktık, bu nedenle kumsalımız temiz değildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Erdek Belediyesi´nden kumsal temizleme ekiplerinin mahallemize gelmesini bekledik, baktık ki ne gelen var ne giden! Bizde muhtarlık olarak kolları sıvadık kendi imkanlarımızla kumsalımızı boydan boya temizlemeye çalıştık. Narlı mahallemizin sakinleri her şeyin en iyisine layıktır, muhtarlık olarak üzerimize düşen tüm görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı