Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Muhtar Baycan 2022 yılının en başarılı muhtarı seçildi

Muhtar Baycan 2022 yılının en başarılı muhtarı seçildi

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) geleneksel ödül töreni, 23 Ekim Pazar günü Ankara Grand Dora Oteli’nde gerçekleşti.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) geleneksel ödül töreni, 23 Ekim Pazar günü Ankara Grand Dora Oteli’nde gerçekleşti.                        
Ankara'da faaliyette bulunan sosyal amaçlı sivil toplum örgütü Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) kurulduğu 2006 yılından beri geleneksel hale getirdiği başarılı kamu çalışanları ve yöneticilerini ödüllendirerek başarıyı teşvik amaçlı sosyal projesi hafta sonu Ankara Grand Dora Otel'de düzenlenen kapsamlı program ile 2022 yılı "En"leri ödüllendirildi. 
Kamu-Der Balıkesir İl Temsilcisi Sema İrmek’in Balıkesir’deki gözlem ve incelemesi sonucu belirlediği 3 isim genel merkez tasarrufu ile ödüle layık bulundu. 
Türkiye genelinde 130 il ve ilçe temsilcisinin bulunduğu Kamu-Der’in ödül törenine Bakanlar, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İş kadını, İş insanları ve Bürokratlar katıldı. 
Kamu- Der Balıkesir İl Temsilcisi Sema İrmek’in önerdiği Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, İş insanı Bilge Gülden Çakır ve Erdek Sahil Mahallesi Muhtarı ve Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan, protokol huzurunda ödül aldı. 
Başarılı Muhtar Semra Baycan’ın ödülünü önceki Ulaştırma Bakanı Danışmanı Orhan Sarı, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Devecilerin ödülü Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, Kamu-Der Danışma Kurulu Başkanı Asım Güven'den aldı. İş kadını Bilge Gülden Çakır’ın ödülünü ise eski Devlet Bakanı Hasan Gemici takdim etti. 
Muhtar Semra Baycan, geçtiğimiz yıla ait aldığı en başarılı muhtar ödülünün ardından yaptığı konuşmada "Kamu-Der'in yapmış olduğu anket ve saha çalışması sonucu yılın muhtarı ödülünü, Ankara'da Grand Dora Otel’de düzenlenen törenle aldım. Balıkesir'in en güzel ilçesi Erdek'i ve Sahil Mahallemizi böylesine onurlu bir ödül ile temsil etmenin gururunu paylaşıyorum." dedi. 
Haber : Serpil Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı