Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Muhtarı, “Yardım Kartı”nı yüzüne atmakla suçladı

Muhtarı, “Yardım Kartı”nı yüzüne atmakla suçladı

Bandırma İlçesi Paşabayır Mahallesi’nde ikamet eden Şevket Kuzucu, “Yardım Kartı”nı almak için gittiği mahalle muhtarlığında, Muhtar Belgin Şentürk’ün “Yardım Kartı”nı yüzüne fırlattığını iddia etti.

Bandırma İlçesi Paşabayır Mahallesi’nde ikamet eden Şevket Kuzucu, “Yardım Kartı”nı almak için gittiği mahalle muhtarlığında, Muhtar Belgin Şentürk’ün “Yardım Kartı”nı yüzüne fırlattığını iddia etti. 
“Yardım Kartı”nı almak üzere Paşabayırı Mahallesi Muhtarlığı’na giden mahalle sakinlerinden Şevket Kuzucu, Muhtar Belgin Şentürk’ün “Yardım Kartı”nı yüzüne fırlatmakla suçladı. 
Yaşadığı olayı gazetecilerle paylaşan Şevket Kuzucu, şöyle konuştu: “Mahallemiz muhtarı Belgin Şentürk’ün ‘Yardım Kartı’ dağıtımına başladığını öğrenince muhtarlığa gittim. Önce bana kartımın henüz yok olduğunu söyledi. Bir gün sonra bir gazeteci ağabeyim muhtara telefon ederek kart olup olmadığını sordu. ‘Var’ cevabını alınca muhtarlık binasına yeniden gittim. Birden sinirlenen muhtar, gazeteci abimi kast ederek “ona ne gidiyorsun, ne beni şikâyet ediyorsun, o kim oluyor?” diyerek yardım kartını suratıma atarak çık git buradan dedi. Ben de sinirlenerek yardım kartını orada bıraktım ve doğru Bandırma Kaymakamlığı’na giderek şikâyette bulundum. Demek ki mahalle muhtarımız yardım kartlarını işine gelene veriyor işine gelmeyene vermiyor. Yardım kartı harcamalarını kendi cebinden mi veriyor? Beni aşağıladığı için kendisinden şikayetçi oldum.” 
Muhtar Belgin Şentürk’ün “ona ne gidiyorsun o kim oluyor?” sözleriyle tepki koyduğu gazetecinin Erdem Özcan olduğu öğrenilirken, muhtar ve mahalle sakini arasında yaşanan olayla ilgili Gazeteci Özcan’da şu bilgileri aktardı: “Muhtara telefon eden kişi bendim. Yanıma gelen Paşabayırı’nda oturduğunu söyleyen Şevket Kuzucu, muhtar Belgin’e gittiğini, yardım kartları olmadığı için alamadığını söyleyince telefonla aradığım muhtar Şentürk yardım kartlarının olduğunu söyledi. Ancak bir gün önce kart olmadığını söylediği Şevket Kuzucu için sorduğumu anlayınca birden sinirlenen muhtar söylene telefonu yüzüme kapatma saygısızlığını gösterdi. Daha önce de kedilerle ilgili haber yapan bir haber ekibinin teyit ettirdiği konuşmasını inkâr eden Şentürk, haber ekibini ‘Klavye Kahramanlığı’ yapmakla itham etmişti.” 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı