Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Muhtarlar Kaymakamlarını veda yemeği ile uğurladı

Muhtarlar Kaymakamlarını veda yemeği ile uğurladı

Edremit Kaymakamlığı görevinden Bursa Vali Yardımcılığı´na tayin olan Abdulhamit Erguvan´a veda yemeği düzenlendi.

Edremit Kaymakamlığı görevinden Bursa Vali Yardımcılığı´na tayin olan Abdulhamit Erguvan´a veda yemeği düzenlendi.
Edremit´li muhtarlar tarafından Narlı Mahallesi´nde düzenlenen veda yemeğine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da katıldı.
Narlı Mahallesi Muhtarı Ali Çatan´ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen veda yemeğine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş ve daha önce köy statüsünde olan mahalle muhtarları katıldı.
Muhtarlar tarafından Kaymakam Erguvan´a hizmetleri anısına teşekkür plaketi verildi.
Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan muhtarlara teşekkür ederek, ?Edremit´te siz muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile güzel anılarımız oldu. Görevde bulunduğum süre içerisinde belediyemiz ve muhtarlarımız ile uyum içerisinde vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp yeni hizmetler yapabilmek için birlikte çalıştık. Hepinize teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin.? dedi.

/resimler/2015-7/31/1625383748953.jpg
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da Kaymakam Erguvan´a ilçede ki görevi boyunca yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.
Saka, ?Belediye olarak ilçemizin mülki amiri olan sayın kaymakamımız ile uyum içerisinde çalıştığımıza inanı yorum. İlçemize hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli