Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Muhtarlar da Sivil Güçlere katıldı

Muhtarlar da Sivil Güçlere katıldı

Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği üye sayısı gün geçtikçe artıyor. Balıkesir muhtarları da sivil güçlere katıldı.

Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği üye sayısı gün geçtikçe artıyor. Balıkesir muhtarları da sivil güçlere katıldı.
1 Mart 2013`de yapılan Olağan Üstü Kongre`nin ardından Başkanlığa getirilen Hüseyin Yurdakul, Sivil Güçler Birliği Derneği ailesini büyütmeye devam ediyor. Başkanlığı devraldıktan kısa bir süre sonra gerçekleşen toplu katılım sonrasında üye sayısı 52`ye yükselen Sivil Güçler birçok renk ve düşünce yapısını bir araya getiriyor.
12 Nisan Cuma akşamı Dinamik Çalışanlar Derneği Başkanı Alaattin Gökhan`ın ev sahipliği yaptığı haftalık toplantıda 24 mahalle muhtarının katılımı gerçekleşti. Eski Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sivil Güçler Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Sandıkçı`nın organizesiyle Sivil Güçlere katılan muhtarlar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını açıkladılar. 
Sivil Güçlere katılan muhtarlar böyle bir çatı altında toplanıp, tanışıp Allah rızası için çıkılan bu yolda atılacak her adımın hayırlı olacağını belirttiler. 
Toplumun vazgeçilmez dinamiklerinden olan muhtarlar birlik ve beraberlik adına ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söylerken "gelin tanış olalım, zoru kolay kılalım" düsturu ile yola çıktıklarını bu yolda hayırlarla yürüyeceklerinin altını çizdiler.
Sivil Güçler Birliği Başkanı Hüseyin Yurdakul birliğe katılan muhtarların; Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı: Celal Karabulut, Akıncılar Mahallesi Muhtarı: Fatma Ilgar, Aygören Mahallesi Muhtarı: Kemal Temiz, Çay Mahallesi Muhtarı: Mustafa Şayan, Dinkçiler Mahallesi Muhtarı: Mustafa Sangül, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı: Bülent Kaleli, Ege Mahallesi Muhtarı: M. Ali Koyunoğlu, 1.Gündoğan Mah. Muhtarı: Kadir Yeşil, 2.Gündoğan Mah. Muhtarı: Muammer Ayvaz, Hacı İsmail Mahallesi Muhtarı: Ahmet Tahir Çabuk, Hisariçi Mahallesi Muhtarı: Sabit Urguş, Karaoğlan Mahallesi Muhtarı: Ali Haydar Temel, Karesi Mahallesi Muhtarı: Cengiz Sandıkçı, Kasaplar Mahallesi Muhtarı: Gönül Başçivi, Mirzabey Mahallesi Muhtarı: Cihat Kayalı, Paşaalanı Mahallesi Muhtarı: Salih Zengin 1 Sakarya Mahallesi Muhtarı: Mehmet Ergün, Yıldız Mahallesi Muhtarı: Fayiz Kayacan, 2 Oruçgazi Mahallesi Muhtarı: Melih Abdülselamoğlu, Maltepe Mahallesi Muhtarı: Hüseyin Çakır, 2 Sakarya Mahallesi Muhtarı: Kadir Tetik, Sütlüce Mahallesi Muhtarı: Bahriye Kofoğlu, Yıldırım Mahallesi Muhtarı: Yılmaz Kaya, Hacıilbey Mahallesi Muhtarı: Mustafa Deniz olduğunu duyurdu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli