Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Muhtarlar Sevgi evindeki iftarda buluştular

Muhtarlar Sevgi evindeki iftarda buluştular

Balıkesir Merkezde bulunan Mahalle Muhtarları, Ayten-Burhan Erdayı Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdunda verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Balıkesir Merkezde bulunan Mahalle Muhtarları, Ayten-Burhan Erdayı Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu`nda verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.
Programda bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sadık Koç, "Feyiz ve bereket ayı Ramazan`da, gönül insanlarıyla, Gönül Elçilerimizle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her biri binlerce insanın derdine, sıkıntısına ya da mutluğuna şahit olan ve problemlerin çözümü adına gece gündüz demeden çalışan Muhtarlarımızla, hem iftar sofrasında beraber olmanın mutluluğunu hem de kurumlarımız hakkında bilgi verme, varsa mahallelerinde olan sorunları dinlemek ve çözümler üretmek için buradayız. Davetimize icabet eden Muhtarlarımıza, en kalbi saygı ve hürmetlerimi sunuyor ve ekibimizle birlikte hizmetlerinde olduğumuz hususunu özellikle belirtmek istiyorum" dedi.
Programa katılan Muhtarlar adına bir konuşma yapan Balıkesir Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gümüşçeşme Mahallesi Muhtarı Muammer Özkorkmaz, Sevgi Evlerini gerçekten çok bakımlı bulduklarını, yavrularımızın böyle bakımlı ve düzenli kuruluşlarda kaldıklarını görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Muhtarların, mahallelerinde olup bitenleri yakinen bildiklerini, ziyaret vesilesiyle yetkililere mahalledeki sorunlarıyla ilgili bilgi verme ve Sosyal Hizmet uygulamaları konusunda bilgi sahibi olma imkânına kavuştuklarını belirtti.
Başkan, özellikle mahallelerdeki muhtaç kimselerle yakinen ilgilenen ve bu konuda her zaman Muhtarlara destek olan, Vali Ahmet Turhan ve eşi Nuran Turhan Hanımefendiye, yapılan bütün çalışmalar için kendilerine teşekkür etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde, güzel projelerde buluşmayı ümit ettiklerini ifade eden Başkan, "Bu vesileyle başta İl Müdürü H. Ömer Yalım olmak üzere bütün kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli