Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Muhtarların yemeğine katılım az oldu

Muhtarların yemeğine katılım az oldu

Erdek Muhtarlar Derneği tarafından, Erdek Matio Mou Restaurantta birlik beraberlik yemeği düzenlendi.

Erdek Muhtarlar Derneği tarafından, Erdek Matio Mou Restaurantta birlik beraberlik yemeği düzenlendi.
Yemeğe, Erdek merkez ve mahalle muhtarları olmak üzere toplam 28 muhtardan sadece 12 muhtar katıldı.
Birlik ve beraberlik yemeğine mevcut muhtarların yarısının bile katılmaması düşündürürken, yemek öncesi bir konuşma yapan Erdek Muhtarlar Derneği Genel Sekreteri ve Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan, muhtarların devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesi gören kişiler olduğunu hatırlattı.
Vatandaşın kolaylıkla ulaşabildikleri kurumları muhtarlık kurumu olarak belirten Baycan, “Bizler hizmet gönüllüsü muhtarlar olarak sorumluklarımızın bilincinde olmakla beraber zorlukların karşısında mücadele etme gerekliğinin farkındayız. Balıkesir Büyükşehir statüsüne geçmekle beraber köy muhtarlığından mahalle muhtarlığına dönüşen muhtarlarımızın sorunlarını Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyemizin duyarlılığı ile çözüm bulacağı inancındayız. Bu yeni dönemde Erdek Muhtarlar Derneği olarak tüm muhtar arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Birlik ve beraberlik yemeğine katılan tüm muhtar arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Yemeğe Bandırma Hacı Yusuf Mahallesi Muhtarı Nur Hancı-oğlu’nun eşi ile birlikte katıldığı gözlendi. Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli