Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Murat Sever, AK Parti Bursa Bölge Toplantısına katıldı

Murat Sever, AK Parti Bursa Bölge Toplantısına katıldı

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler ve AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ile birlikte, AK Parti Seçim Başkanlığı Bölge Toplantısının 18.cisinin düzenlendiği B

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler ve AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ile birlikte, AK Parti Seçim Başkanlığı Bölge Toplantısının 18.cisinin düzenlendiği Bursa’ya giderek bilgi edindiler.
AK Parti Seçim Başkanlığı’nın Bursa’da düzenlenen bölge toplantısına katılan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, toplantıda ele alınan konuları paylaştı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop’un, AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Bursa Bölge Toplantısı`nda kendilerine önemli bilgiler verdiğini belirten Sever, Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantının, 7 Haziran’da yapı lacak seçimlerden önce sahada yapılacak çalışmalarla ilgili son gözden geçirme toplantısı olduğunu söyledi. 

Sever: “Seçim kazanmak için iftira atılmaz”
Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop’un, diğer partilerin seçime yakın bir zamanda seçime yönelik bir çalışma yaparak, milleti kandırarak, gerekirse yalan söyleyip, iftira atan bir anlayışla hareket edeceklerinin kendilerine aktarıldığını ifade eden Sever, AK Parti’nin seçimlere bakış açısının farklı olduğunu kaydetti.
AK Parti’nin seçim için sürekli bir çalışma içinde olduğunun altını çizen Sever, kendilerinin milletin kalbini ve gönlünü hedeflediklerini işaret etti.
Sever: “Siyasette yalan devrini biz kapattık”
Siyasette yalanın 3 Kasım 2002 yılından önce konuşulduğunu hatırlatan Sever, 2002’den bu yana bu tablonun ortadan kalktığına dikkat çekti.
Sever: “7 Haziran’da hedefimiz 400 milletvekili”
7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Sever, yeni anayasa için bu seçimlerde en önemli hedeflerini 400 milletvekiline ulaşmak olarak açıkladı.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli