Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MÜSİAD Bandırma Şubesi Kongreye gitti

MÜSİAD Bandırma Şubesi Kongreye gitti

MÜSİAD Bandırma Şubesi Genel Kurulunda Ahmet Çömez yeniden başkanlığa getirildi.

Divan Başkanlığını Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Koç, katip üyelikleri Gülten Durdu ve Ekrem Yüzbaşı´nın yaptığı genel kurulda açık oylama ile yapılan seçimde Bandırma Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanlığı´na tekrar Ahmet Çömez getirildi.
Çömez´in başkanlığa getirildiği MÜSİAD Yönetim Kurulu; Mustafa Bağcı, Recep Ökmen, Encan Aydoğdu, Abdullah Çolak, İhsan Turgut, Ali Şengül, Adem Özdin, Eyüp Çakır, Kürşat Topçu´dan oluşurken, Denetleme Kuruluna: Ayhan Aydın, Ekrem Yüzbaşı, Mücahit Bilgen seçildiler.
Başkan Ahmet Çömez yaptığı teşekkür konuşmasında, üyelerini Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´ne destek olmaya davet etti.
Çömez, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?İlk defa Balıkesir´i atlayarak Bandırma´mızı Ankara´ya bağlayan bir kurumumuz var. Bandırma 17 Eylül Üniversitesi. Bu kuruma sahip çıkmamız destek olmamız lazım. Çok güzel kadroları var. Bandırma´ya bir şeyler kazandırmaya çalışan insanlar. Biz de elimizden geldiğince, maddi olabilir, manevi olabilir, Ankara ile iletişim konusunda olabilir. MÜSİAD olarak destek oluyoruz ama şahsi olarak da yapabileceğimiz bir şeyler varsa lütfen bunları bu kurumdan esirgemeyin. Birlikte hareket edelim diye düşünüyorum.?

Haber : Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false