Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MÜSİAD ve İHH arasında insani yardım protokolü

MÜSİAD ve İHH arasında insani yardım protokolü

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şubesi Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Balıkesir Şubesi Gençlik yapılanması (Genç İHH) İdlib için insani yardım ve işbirliği protokolü imzaladı.

Ülkemiz ile manevi ve tarihi bağları bulunan Suriyeli müslümanların maruz kaldıkları iç savaş, işkence ve sürgün sebebiyle çok zor şartlar altında yaşıyor olması bunun yanı sıra Suriye´de un stoklarının tükenmek üzere olması ve ekmek üretiminin duracak seviyeye gelmesinden dolayı Balıkesir halkında kamuoyu oluşturmak ve toplanacak yardımlar ile Suriyeli Müslümanların acısını bir nebze de olsa dindirmek amacıyla bir araya gelen Genç MÜSİAD ve Genç İHH Balıkesir arasında işbirliği protokolü imzaladı.
Balıkesir Genç MÜSİAD Başkanı Gökberk Ekilmiş ve Balıkesir Genç İHH Başkanı Fatih Yılmaz´ın; Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda imzaladığı protokol ile Balıkesirli yardımseverlerin destekleri Suriye´nin İdlib kentine iletilecek.
?Suriyeli Kardeşim Ekmeksiz Kalmasın? sloganıyla yola çıkan gençler, anlaştıkları un fabrikasıyla 1 çuval un bedeli 100 TL olarak belirlendi.
28 Eylül 2018 Cuma günü Zağnos Paşa Camiinde kılınacak Cuma namazı akabinde yola çıkacak TIR´a destek olmak isteyen yardımsever Balıkesirliler Genç MÜSİAD ya da Genç İHH ile irtibata geçebilecekleri gibi TIR´ın yola çıkacağı gün Paşa Camii önünde de yardımda bulunabilecekleri bildirildi. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı