Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MÜSİAD yönetimi, yeni yol haritasını Bandırma´da anlattı

MÜSİAD yönetimi, yeni yol haritasını Bandırma´da anlattı

MÜSİAD yönetimi yatırım, ticaret ve ihracat seferberliğini anlattı.

MÜSİAD yönetimi yatırım, ticaret ve ihracat seferberliğini anlattı.
MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyon Başkan Yardımcıları, Ahmet Şekerli, Dr.Oktay Dede, Sedat İyidemir ve Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Abalı Bandırma´da üyelerine, yeni dönemdeki yatırım, ticaret ve ihracat seferberliğini anlattı.
MÜSİAD Bandırma yönetim kurulu ve üyeleriyle toplantıda buluşan, MÜSİAD Yurtiçi teşkilatlanma Komisyonundan Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli, Birinci bölge çalışmasını Bandırma´da başlattıklarına dikkati çekip ?MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Kaan´ın, üyelerin birbirleriyle kucaklaşmasını ve genel merkezden en yeni üyesine kadar, yakın temasta bulunmasını çok önemsediğini ve Anadolu´daki tüm üyelerimizle birebir görüşmemizi söyledi? açıklamasında bulundu.
MÜSİAD´ın yeni dönemde yatırım, ticaret ve ihracat seferberliği ilan ettiğin, hatırlatan Şekerli, ?86 noktada bölgesinden sorumlu olan arkadaşlarla seyahatlere başladık. Bandırma´nın Türkiye´nin ciddi bir şekilde önünü açabilecek projeleri var. Hayata geçmeyen bir liman projesi var. İnşallah siyasi irade bununla ilgili daha geniş persfektifle bir projesi vardır. Bunu hayata geçiriyordur. Burada yereldeki aksaklıkları artı çalışmaları arkadaşlardan dinledik. Üyelerimizle birebir görüştük. Kendi aralarında ticaretlerini nasıl çoğaltırlar onların notlarını aldık. Elmasın hası sizde var. Bor madeni, mühim olan onun iyi bir şekilde değerlendirilmesi bugün burada görüştüğümüz üyelerimizde borla ilgili projeleri olduğunu söylediler inşallah bununla alakalı çalışmalarını yapacaklar. Orta ölçekli sanayi bölgeleri. Bunun organize edilebilmesi adına hükümete yapacağımız. TOSİ yani Toplu Sanayi İdaresi´nin kurulmasıyla alakalı bir projemiz söz konusu. MÜSİAD olarak ön çalışmalarını yaptık inşallah detay çalışmalarını da hükümetle paylaştıktan sonra kamuoyuna da güzel bir sunum yapacağız. Bunun orta ölçekli sanayi bölgelerinin oluşturulmasındaki ana amaç olarak gördüğümüz nokta üretimin arttırabilmesi adına mekansal sıkıntının ortadan kaldırılmasıdır.? diyerek sözlerine ekledi. Haber : Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false