Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Müsiad´dan Geleneksel İftar Yemeği

Müsiad´dan Geleneksel İftar Yemeği

Balıkesir AK Parti Milletvekili Sema Kırcı: ?O çorabı onların başına geçireceğiz.?

Bandırma Müstakil İş Adamları Derneği´nin (MÜSİAD) geleneksel iftar programına katılan Balıkesir AK Parti Milletvekili Sema Kırcı yaptığı konuşmada ülkemizin üzerine oynanan her türlü oyunu bozabilecek tek reçetemiz var bizim oda; birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşlik hukukumuz. Aramızdaki kardeşlik bağını güçlendirdikçe büyük gayretlerle ülkemizin üzerine örülmeye çalışılan bu çorabı bu oyunları hep beraber bozacağız. O çorabı da onların başına geçireceğiz.? dedi.
Kırcı konuşmasında Ramazan Ayı´nın birlik beraberlik ayı olduğuna dikkati çekerken şunları dile getirdi:
?Bugün Dünyamızın çok sorunları var. Bizler hamdolsun içecek b bir kaşık çorba bulabiliyoruz ama dünyada sabah coğrafyasında ramazan mübarek gününde çok zor şartlar altında hayat mücadelesi veren insanlarımız var. Dua bekliyorlar bizden Tüm onları unutmadan ramazanı hakkıyla icra etmek nasip etsin bizlere.
İftarları geziyoruz ama gündüzde, şehrimizdeki bazı yatırımları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Okullarımız yapılıyor Üniversitemiz yanında 24 derslikli İmam Hatip Lisemiz, 40 derslikli lisemiz yurduyla spor salonu ile inşallah inşaatları tamamlanmak üzere ona gayret gösteriyoruz. Eylül 2017 ayında çocuklarımızın eğitim hizmetine sunmaya gayret gösteriyoruz. Devlet Hastanemizin ek bina inşaatı yakında başlayacak. Bandırma´ya yeni bir Diş Sağlığı Merkezi kazandıracağız. Ama her şeyden daha önemlisi memleketimizin birliği güzelliği ağız tadımız huzurumuz. Güven içinde huzur içinde barış içinde yaşayacağımız bir ülke bırakabilmek evlatlarımıza Bizim en büyük duamız gayretimiz bunlar için. Her türlü Ülkemizin üzerine oynanan oyunu bozabilecek tek reçetemiz var bizim oda; birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşlik hukukumuz. Aramızdaki kardeşlik bağını güçlendirdikçe büyük gayretlerle ülkemizin üzerine örülmeye çalışılan bu çorabı bu oyunları hep beraber bozacağız. O çorabı da onların başına geçireceğiz. Allah memleketimizi birlik ve beraberlikten ayırmasın? dedi.
MÜSİAD´ın Livatya mevkiindeki bir düğün salonunda gerçekleştirdiği geleneksel iftar programına Belediye Başkanı Dursun Mirza, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kaya, Bağfaş Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gençer, İlçe müftüsü Süleyman Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı, kurum müdürleri, çok sayıda davetli ile şehit aileleri katıldı.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´da yaptığı konuşmada, Ramazanın özelliği de birlik duygularının, kardeşlik duygularının öne çıktığı dayanışma duygularının öne çıktığı nefsimizi kontrol ettiğimiz yoksulları, düşündüğümüz ihtiyaç sahibi insanları her zamankinden fazla düşündüğümüz bir ay diyerek iftara vesile olanları kutluyorum? ifadesini kullandı.
MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Ahmet Çömez açılış konuşmasında; 27 Mayıs 1960 yılını hatırlatarak, ?Bugünün anlam ve önemi daha büyük. Bugün 27 Mayıs İhtilali´nin ve şehitlerimizin 57. Şahadet yıldönümü. Kendilerini rahmet ve minnetle anıyoruz? dedi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu