Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa Uğur´dan hakem Özkahya´ya: ?Kirli ve yüreksiz hakem?

Mustafa Uğur´dan hakem Özkahya´ya: ?Kirli ve yüreksiz hakem?

Bandırmaspor´un, Samsun´da Samsunspor ile golsüz berabere kalarak TFF 1. Lig´den 2. Türkiye Ligi´ne düştüğü maçın ardından düzenlenen basın...

Bandırmaspor´un, Samsun´da Samsunspor ile golsüz berabere kalarak TFF 1. Lig´den 2. Türkiye Ligi´ne düştüğü maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Uğur, hakem Halis Özkahya´ya ateş püskürdü.
Samsunspor´u ligde kalması nedeniyle kutlarken, ?Bu takımda bir süre görev yaptım. Allah onlara da bundan sonra böyle sıkıntılı günler göstermesin? diyen Uğur, konuşmasını şöyle sürdürdü:
?Futbolcularım, bu maçta kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Bu onurlu mücadeleleri nedeniyle alınlarından öpüyorum. Sonuçta küme düştük. Biz, 4-1 yenildiğimiz maçtan sonra bile hakemi kutlayan kişileriz. Ancak bu maçta verdiği ve vermediği kararlar nedeniyle sahada kirli bir hakem vardı. Buradan MHK´ye sesleniyorum. Bu hakemleri futboldan uzaklaştırın. Beceremiyorlarsa bu işi bırakıp başka iş yapsınlar. Bu hakemler yüzünden onurlu ve temiz yürekli insanların sıkıntıları var. Maçın ikinci yarısında beş oyuncu değişikliği, 5 sakatlık oldu. Her sakatlık için en az 1,5-2 dakika oyun durduğu halde hakem Halis Özkahya, oyunu sadece 4 dakika uzattı, onu bile tam oynatmadı. Çünkü yüreği yoktu, korku ve endişe içindeydi. Yüreğin yoksa bu işi yapma. Halis Özkahya´yı buradan kınıyorum.?

Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli