Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mustafa Demiray, Atatürk Mahallesine talip

Mustafa Demiray, Atatürk Mahallesine talip

Mustafa Demiray, Atatürk Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Mustafa Demiray, Atatürk Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.
Yerel seçimler yaklaştıkça muhtar adayları da bir bir ortaya çıkıyor.
Geçtiğimiz günlerde Erhan Sutaş`ın Yalı Mahallesi için muhtar adaylığını açıklamasının ardında dün ise Atatürk Mahallesi için Berber Mustafa Demiray aday olduğunu ilan etti.
Gazetemize açıklamada bulunan Muhtar adayı Mustafa Demiray daha önce Azalık yaptığını ve artık yeterli tecrübeye sahip olduğunu anlattı.
30 Mart`ta yapılacak mahalli seçimler için Atatürk Mahallesine muhtar adayı olduğunu belirten Demiray, kendisinin daha önce Atatürk Mahallesi eski muhtarı Recep İşçi döneminde azalık yaptığını kaydetti.
Yaşı ve çevresi itibari ile bu görevi başarıyla yapacağına inandığını söyleyen Demiray, "Yeteri kadar bilgi ve tecrübeye sahibim. Mahallemize iyi bir ekip ile en iyi şekilde hizmet vermek istiyorum" dedi
Diğer muhtar adayları hakkında konuşmak istemediğini belirten Demiray "Bu bir yarıştır. Eğer başka aday varsa bize yakışan başarılar dilemek olur. Kim kazanırsa kazansın mahallemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
Mustafa Demiray Kimdir? 1955 Bandırma doğumlu, 58 yaşında, evli ve iki çocuk babası, Erdek`te Gözde Erkek Kuaförü sahibi olup 48 yıldır Erdek`te esnaflık yapıyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli