Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Mustafa Nar, Alaettin Mahallesi’ne talip

Mustafa Nar, Alaettin Mahallesi’ne talip

Mustafa Nar, Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi doğup büyüdüğü Alaettin Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Mustafa Nar, Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi doğup büyüdüğü Alaettin Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.  

Gazetemizi ziyaret eden muhtar adayı Mustafa Nar, Alaettin Mahallesi’nde hizmet bayrağına talip olduğunu söyledi. 

Doğup büyüdüğü mahallesinde devam eden sorunların çözümü noktasında mücadele etmek için böylesi bir kutlu yola yola çıktığını dile getiren Mustafa Nar, muhtarlık ofisinin çalışan mahalle sakinlerine daha fazla hizmet verebilmek için mesai saatleri dışında ve hafta sonları da açık tutulacağının sözünü verdi. 

Alaettin Mahallesi Muhtarlık görevine seçilebilmek üzere seçim startını verdiğini belirten Mustafa Nar “Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Yetkili kurum ve kuruluşlarla olan irtibatım sayesinde çözümlenmeyecek sorunumuzun olmadığını biliyorum. Sevgili Alaettin Mahallesi sakinlerine, saygıdeğer mahalle halkımın tercihine, teveccühüne, itimadına olan sonsuz inancım ve isteğimle mahalle muhtarlığı adaylığımı açıklamak istiyorum. Göreve seçildiğim takdirde halen devam eden kasaplık mesleğimi sonlandırarak gece gündüz demeden muhtarlık ofisimde görev yapacağım.” dedi.  

Mustafa Nar kimdir?  

1972 yılında Erdek'te doğan Mustafa Nar evli ve 2 çocuk babasıdır. Erdek ilçesinde uzun yıllardır kasaplık yapan Nar, göreve seçildiği taktirde mesleğini sonlandırarak muhtarlık için çaba harcayacağını bildirdi.  

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Mustafa Alaettin Mahallesi’ talip
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı