Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Müteşebbis kurul Bandırma´da toplandı Marmara OSB adım adım ilerliyor

Müteşebbis kurul Bandırma´da toplandı Marmara OSB adım adım ilerliyor

Marmara Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Kurulu, beşinci toplantısını Bandırma Kaymakamlığında yaptı. Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar´ın

Marmara Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Kurulu, beşinci toplantısını Bandırma Kaymakamlığında yaptı. Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar´ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya müteşebbis kurul üyesi ve Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun da katıldı.
Müteşebbis Kurul Başkanı Sadettin Çay, 220 hektarlık bir alana sahip bulunan OSB´de bacasız sanayi tesislerinin yer alacağını, ileri teknoloji ve savunma sanayiine yönelik yatırımlar yapılacağını, çevreye çok duyarlı olduklarını belirterek, ?Bölgeye binlerce kişilik istihdam sağlayacağız? dedi. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun da konuşmasında, bu çeşit organize sanayi bölgeleriyle Bandırma´nın geleceğine de şekil vermeyi planladıklarını, bu bölgenin, Bandırma ve yöresi için büyük istihdam kaynağı oluşturacağını belirtti.
Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar da konuşmasında, OSB´nin yaşama geçirilme çalışmalarının planlandığı gibi yürüdüğünü vurgulayarak, şunları söyledi:
?Şimdi bölgeden arsa edinim aşamasındayız. Bölgede arsaları bulunan kurum veya kişilerle öncelikle anlaşma yoluyla yer edinmek istiyoruz. Bu gerçekleşmezse kamulaştırmaya gideceğiz. Valiliğimiz tarafından kıymet belirleme ve uzlaştırma komisyonları da oluşturuldu.?
Konuşmaların ardından gazetecilerin soruları yanıtlandı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false