Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mutlu okul, mutlu çocuk projesi

Mutlu okul, mutlu çocuk projesi

Atatürk İlkokulu öğrencileri ?Çocuk Köyü?nde

Erdek Atatürk İlkokulu öğrencileri, Bengi projesini gerçekleştirmek kapsamında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl inşa ettirilen ve çocuklara yönelik içinde pek çok eğlence komplekslerinin bulunduğu ?Çocuk Köyü?ne gitti.
Geçtiğimiz cuma günü 360 öğrenci ve velilerle birlikte gidilen Balıkesir Çocuk Köyü´nde öğrenciler doyasıya eğlendi.
Atatürk İlkokulu Müdürü Özgür Koçak, yaptığı açıklamada, ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl inşa edilen Çocuk Köyü´ne 360 öğrencimiz ile katıldık.

Çocuklarımız ile Türkiye´nin en büyük çocuk eğlence merkezi olan Balıkesir Çocuk Köyü´nde yaptığımız etkinlikte yavrularımız gönüllerince eğlendiler, stres attılar. Böyle bir tesisi çocuklara kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´a teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz çok büyük bir keyifle eğlendiler. Okulumuz öğrencileri için burada daha sık etkinlik düzenleyeceğiz. Aynı zamanda bizleri orada ağırlayan ve yardımcı olan Çocuk Köyü Müdürü Özlem Güneş´e ve oraya katılmamızı organize eden İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz´e teşekkürlerimi iletiyorum.? dedi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Mutlu okul mutlu çocuk projesi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı