Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Namık Havutçadan, Edincik kitabına övgü

Namık Havutçadan, Edincik kitabına övgü

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırmanın iki eski gazetecisi Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınan, Tarihin Nefesi, Doğanın Sesi: Edincik isimli kitabı çok beğendiğini belirtti.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma`nın iki eski gazetecisi Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınan, "Tarihin Nefesi, Doğanın Sesi: Edincik" isimli kitabı çok beğendiğini belirtti.
Kitabın gerek içeriği açısından çok zengin, gerekse baskısı yönünden çok kaliteli olduğuna dikkati çeken Milletvekili Havutça, şunları söyledi:
"Bandırma`mızın iki değerli gazetecisi Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen, daha önce de Bandırma ve Erdek ile ilgili dört değerli belgesel araştırma kitabını kaleme almışlardı. Beşinci kitapları olan Edincik`e ait yapıt da, diğer kitaplarındaki gibi özenli bir araştırmaya dayanıp, belgesel nitelik taşıyor. Köylerine de yer verilen yapıtta, Edincik`le ilgili birçok yeni konuyu öğrendim. Gazeteci dostlarım Balıkçı ve Pesen`i yürekten kutluyor, yeni yapıtlarını da merakla bekliyorum."
Bilindiği gibi, gazeteci Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen`in, 2011 yılında yayınlanan "Güzelliğin Özel Erdek" isimli kitabı da büyük beğeni toplamıştı.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli