Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Narin 4 maddelik önerge hazırladı

Narin 4 maddelik önerge hazırladı

Erdek Belediye Meclisi´nin AK Parti´li Üyesi Orhan Narin, Mart 2020 ayı Belediye Meclis Toplantısında, görüşülmek üzere 4 maddelik ek gündem önergesi hazırladığını söyledi.

Erdek Belediye Meclisi´nin AK Parti´li Üyesi Orhan Narin, 2020 yılı Mart ayı Belediye Meclis Toplantısında, görüşülmek üzere 4 maddelik ek gündem önergesi hazırladığını söyledi.

Erdek Belediye Meclisi Mart  ayı toplantısında görüşülecek olan, 4 maddelik ek gündemde yer vereceği konuları gazetemizle paylaşan Narin, önergesini şöyle özetledi: 

1- "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Erdek´te yapılacak olan TOKİ´ye alt yapının hazırlanıp dosya halinde 2021 yılı içerisinde talep edilmesi hakkında. 

2-Belediyemizin yasal takibe düşmüş ve yasal takip sonucu taşınmazlara konan hacizlerin bir veya birkaç taşınmaz üzerine aktarılması ve alacaklılarla mutabakat sağlanması amacıyla, meclis üyelerinden ve yetkili birim amirlerinden oluşturulacak bir komisyonun kurularak, bu konunun ivedi bir şekilde çözüme kavuşturularak, belediyemizin maddi açıdan rahatlamasını sağlamamız gerektiğinden bahsi geçen komisyonun kuruluş hazırlığının başlatılması. 

3- Belediyemiz bünyesinde halen görevde bulunan ve karşı kurumlar ile mutabakat sağlamış olmasına rağmen Başkanlık makamı oluru verilmeyen personelin bu başvurusunda kolaylık sağlanması gerektiğinden meclis tarafından gündeme alınıp karara bağlanmasını. 

4- Belediye bünyesinde kiralık olarak kullanılan araçların sayısı ve giderleri hakkında tüm Meclis üyelerine bilgi verilmesi."

Erdek İlçesi yanı sıra belediyenin yararına alınacak her tür çalışmaya destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade eden Narin, kendilerinin atacakları adımların aynını CHP ve İYİ Parti´li üyelerden de beklediklerini bildirdi.

 Haber:Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı