Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

NARİNZADE AÇILDI

NARİNZADE AÇILDI

Bandırma yeni bir pasta ve unlu mamuller markasına kavuştu.

Bandırma yeni bir pasta ve unlu mamuller markasına kavuştu. Narinzade Pasta ve Kafe, Bandırma´da İnönü caddesinde hizmete girdi.
Açılışta konuşan Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen "Bandırma´mızda bugün yeni bir marka doğuyor. Rıfat Çamkerten arkadaşımız 2002 yılından beri bu sektörün içinde yer alan bir isim. Bandırma´nın marka olmuş işletmelerinin imalathanelerinde çalışmış, bizlere o lezzetli tatları hazırlayan bir usta. Ekonomik göstergelerin bu kadar kötü olduğu bir dönemde büyük bir cesaret ve girişimcilik örneği göstererek kendi işletmesini açıyor. Sevgili Rıfat´ı ve ona destek olan ailesini kutluyorum. Kendisi bu işe çıraklıktan başlamış ve ustalığa kadar gelmiş bir evladımız. Ekonominin bu kadar belirsiz olduğu bir dönemde ´artık kendi kanatlarımızla uçalım, kendi işletmemizin sahibi olalım´ diyerek yola çıkan Çamkerten ailesini kutluyorum. Helal ve bol kazançlar diliyorum" dedi.
Sunuculuğunu Ozan Ertuğrul´un yaptığı açılışa Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi, CHP Bandırma Belediye Başkanı Aday Adayı Metin Ok ve vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: NARİNZADE AÇILDI
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu