Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Narlı-Balıklı ve Narlı-Marmara seferleri yeni yılda başlıyor

Narlı-Balıklı ve Narlı-Marmara seferleri yeni yılda başlıyor

GESTAŞ Deniz Ulaşım, Narlı- Paşaliman Adası (Balıklı) ile Narlı-Marmara Adası deniz taşımacılığını 2022 yılında başlatıyor.

GESTAŞ Deniz Ulaşım, Narlı- Paşaliman Adası (Balıklı) ile Narlı-Marmara Adası deniz taşımacılığını 2022 yılında başlatıyor. 
Çanakkale Boğazı, Gökçeada, Bozcaada ve Güney Marmara (Avşa-Erdek-Marmara Adası, Paşalimanı Adası, Ekinlik) Hattı’nda araç ve yolcu taşımacılığı yapan GESTAŞ Deniz Ulaşım Şirketi, yeni yılda iki yeni hatta daha hizmet vermeye başlıyor. 
Bir gemi ile Erdek’ten Paşaliman-Avşa- Ekinlik-Marmara Adaları arasında deniz taşımacılığını işini yürüten GESTAŞ Deniz Ulaşım Şirketi, Güney Marmara Hattı’nda gemi sayısı ile hat sayısını artırıyor. 
GESTAŞ Deniz Ulaşım Şirketi’nden yapılan açıklamada; Yeni yılla birlikte ikinci bir gemiyi hizmete sokarak Narlı-Paşaliman Adası (Balıklı), Narlı-Marmara Adası seferlerinin başlatılacağı bildirildi. 
Her adaya günde 2 sefer yapılacağını duyuran GESTAŞ Deniz Ulaşım Şirketi’nden gelen açıklamanın devamı şöyle: “Haftanın her günü saat 08.00 ve 15.30’da Narlı’dan Marmara Adası’na, saat 11.00 ve 17.45’te Marmara Adası’ndan Narlı’ya sefer düzenlenecek. Narlı’dan Balıklı’ya saat 13.00 ve 20.00’de, Balıklı’dan Narlı’ya saat 14.00 ve 21.00’te sefer yapılacak. 
Erdek İskelesi kalkışlı olarak Marmara Adası ve Paşalimanı Adası’na yapılan sefer süreleri düşünüldüğünde, bu yeni hatla birlikte bu iki adaya olan yolculuklardaki sefer süreleri yarıya inecek. Narlı’dan Paşalimanı Adası 25 dakika, Narlı’dan Marmara Adası ise 45 dakika sürecek. Erdek’in 13 km uzağında yer alan Narlı, ilçenin özellikle Paşalimanı Adası’na en yakın kıyısı konumunda. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli