Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Narlı ile İlhan yolu asfalt kaplamaya hazır

Narlı ile İlhan yolu asfalt kaplamaya hazır

İlçemize bağlı Narlı ile İlhan Köylerini birbirine bağlayan karayolu asfalt kaplamaya hazır hale getirildi. Balıkesir Özel İdare Müdürlüğünün 2013 yılı yatırım programında olan Narlı- İlhan Köy yolunun

İlçemize bağlı Narlı ile İlhan Köylerini birbirine bağlayan karayolu asfalt kaplamaya hazır hale getirildi.
Balıkesir Özel İdare Müdürlüğü`nün 2013 yılı yatırım programında olan Narlı- İlhan Köy yolunun 3400 metrelik asfalt yapım işinde, geçtiğimiz günlerde yapılan çalışmalarla yolun sanat yapıları, alt ve üst temel yapı malzemeleri yapılarak ilgili yol 1. kat asfalt yapımına hazır hale getirildi. Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ve Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, yaptıkları açıklamada, Narlı ile İlhan Köy yolunun Kapıdağ Yarımadasının çevre yolu olmasından dolayı bu yolda trafik açısından aşırı yoğunluk yaşandığını söylediler.
Gerçekleştirilen çalışmayla yolun 3400 metrelik kısmının altyapısının bittiğini kaydeden Kaygısız ve Onay, söz konusu köy yoluna 13 Temmuz gün başlayacak 1. kat asfaltı dökülerek halkın hizmetine sunulacağını belirttiler.
Kaymakam Kaygısız ile İGM Üyesi Onay, Bandırma-Erdek karayolundan Karşıyaka Beldesi-Çakıl Köyü istikametine giden asfalt yolunda bakım, onarım ve asfalt yama çalışmasının tamamlanıp, sürücülere ve vatandaşlarımıza hayırlı olması dileğinde bulundu.
Yol incelemesinden sonra, Narlı Köyü`ne geçen Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, burada buluştuğu Narlı Köyü Muhtarı Ali Işık ve köylülerle Narlı Köyünün sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, 13-14 Temmuz tarihlerinde Narlı-İlhan Köy yolunun asfaltlama çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacağı konusunda vatandaşları uyardı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli