Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Narlı Mahallesi’nde tören

Narlı Mahallesi’nde tören

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdek İlçesi kırsal Narlı Mahallesi'ne geçtiğimiz yıl Kasım ayında yapımına başlanan ‘sahil bandı’ yapımı sona erdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdek İlçesi kırsal Narlı Mahallesi'ne geçtiğimiz yıl Kasım ayında yapımına başlanan ‘sahil bandı’ yapımı sona erdi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Narlı Mahallesi’ne kazandırılan sahil bandının açılışı için düzenlenecek törene katılmak üzere ilçemize geliyor.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, açılışı bugün yapılacak Narlı sahil bandının açılış törenine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın da katılacağını söyledi.

Açılış töreni öncesi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü İbrahim Koman ile birlikte Narlı Mahallesi’ni ziyaret ettiklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Alioğlu, “Açılışını yapacağımız sahil bandının yanı sıra, adalarda yaşayan halkımız için ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan GESTAŞ Feribot İskelesi ve yol yapım çalışmalarında ki son durumu da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü İbrahim Koman ile birlikte inceledik.” dedi.

Narlı Mahallesi sahil bandını düzenleme çalışmaları kapsamında Muda ve Karaağaç mevki arasındaki yaklaşık 500-600 metrelik alana beton döküldüğünü belirten AK Parti İlçe Başkanı Alioğlu, “Çay bahçelerinin önünden başlayan yürüyüş bandı uzatılarak yollara parke taşlar döşendi. Çocuklar için oyun parkı ve spor tesisi yapıldı.” diye konuştu.

İlkbahar da mahallede ağaçlandırma ve peypaj çalışmalarının başlatılacağı bilgisini aktaran Alioğlu, mahalle sakinleri ile tatilciler içinde umumu tuvalet yapılacağını sözlerine ekledi.

Bölgede inceleme gezisi sürdüren heyete eşlik eden Narlı Mahallesi Muhtarı Abdullah Dağtekin’de, bu hizmetlerinden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Narlı Mahallesi’ tören
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı