Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Narlı ve Karşıyaka güvenlik kamera sistemi ile donatıldı

Narlı ve Karşıyaka güvenlik kamera sistemi ile donatıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzurunu ve güvenliğini sağlamak amacıyla Erdek İlçesi’ne bağlı Narlı ve Karşıyaka Mahalleleri muhtarlarından gelen talepler üzerine mahalle meydanı ile mahallenin giriş-çıkış noktala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzurunu ve güvenliğini sağlamak amacıyla Erdek İlçesi’ne bağlı Narlı ve Karşıyaka Mahalleleri muhtarlarından gelen talepler üzerine mahalle meydanı ile mahallenin giriş-çıkış noktalarına güvenlik kameraları yerleştirildi. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin geçtiğimiz günlerde Narlı ve Karşıyaka mahallelerine yaptıkları ziyaretlerinde, mahalle muhtarlarından mahallelerine güvenlik kamera sisteminin kurulması talebi gelmişti. 
Her iki mahalle muhtarından gelen talebin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a aktarılmasının ardından Narlı ve Karşıyaka'daki giriş-çıkış ile mahalle meydanlarına Balıkesir Büyükşehir Belediye Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ekiplerince Güvenlikli Kamera Sistemi kuruldu.

Narlı ve Karşıyaka mahallelerinde güvenlik kamera sistemi uygulamasının başlamasının ardından konuya ilişkin basına bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, “Halkımızın güvenliğine çok önem veriyoruz. Bu kameraların kayda başlamasıyla birlikte caydırıcı özelliğinin de çok etkili olacağına inanıyorum. MOBESE kameralar Emniyet Müdürlüğü’ne, Jandarma’ya ve muhtarlıklara oldukça yardımcı olacak. Bir yerde güvenlik varsa, huzur vardır. Muhtarlarımızdan gelen talep Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz tarafından yerine getirilmiştir, kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizlerde hemşerilerimiz için huzur ortamı oluşturmak adına var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

Narlı ve Karşıyaka Mahalle muhtarları da, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimine gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, “Mahallelerimiz artık daha güvenli.” açıklamasında bulundu.

Haber: Tuncay Ertan 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı