Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Narlı´nın su isyanı

Narlı´nın su isyanı

Erdek´e bağlı Narlı Mahallesi´nde yaşanan susuzluk sorunu vatandaşı isyan ettirdi.

Narlı Mahallesi Beşevler bölgesinde günlerdir yaşanan susuzluk sorunu halkı ve tatilcileri çileden çıkardı.
Konuyu defalarca ilgili birimlere ilettiklerini belirten Narlı sakinleri, "Yazın ortasında turizmin en hareketli olduğu Temmuz ayında Narlı´da su yok! Taşıma su ile idare ediyoruz. İlgili birimlere sorunumuzu ilettik ancak bir sonuç alamadık. Yağmur yağar, sokakları sel götürür, hava sıcak olur su akmaz. Herkes topu birbirine atıyor. Kimse vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmiyor. BASKİ sayaç taktı, hizmet yok, su yok, en kötüsü bu durumun düzelmesi için bir çaba yok." diye konuşarak sitemlerini dile getirdiler.
Vatandaşlara açıklama yapan BASKİ yetkililerinin, "Narlı Mahallesi´nin su ihtiyacı için 2018 yılında yeni sondaj çalışmaları yapıldı. Bölgede bulunan su kaynağı depoya cazibeli hat ile su deposuna bağlandı. Yaz aylarında artan nüfusla beraber yoğun su kullanımından dolayı sularda azalma görülebiliyor. Narlı Mahallesi 2018 yılı sondaj programına tekrar alındı. Bilgilerinize rica ederiz." ifadelerine yer verdiği öğrenildi.
Haber : Taygun Ertan



metin eroğlu
15.07.2018 02:49:38
siz dağdan gelen kaynakları kesin körleyin ondan sonra sondaj ile uğraşın boşişler.fatura ödenmezse suyunuz kesilir diye yazıyor faturada peki su akmıyor diye bizde fatura ödemeyelim olurmu baski

Anahtar Kelimeler: Narlı isyanı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı