Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Necati Elmas, Almanyadan döndü

Necati Elmas, Almanyadan döndü

AK Parti Erdek İlçe eski Başkanı Necati Elmas, ilik nakli için gittiği Almanyadan geçtiğimiz gün ilçeye döndü.

AK Parti Erdek İlçe eski Başkanı Necati Elmas, ilik nakli için gittiği Almanya`dan geçtiğimiz gün ilçeye döndü.
Almanya`nın Berlin Kentinde üniversite hastanesinde ilik nakli operasyonuna hazırlanan kız kardeşi Nebahat Bayman`a (56) ilik naklinde bulunmak üzere geçtiğimiz ay Almanya`ya giden Necati Elmas (69) ilik naklinde bulunup ilçeye geri döndü.
Ayağının tozuyla başkanlığını yürüttüğü S.S. Erdek Minibüs Taşıyıcılar  Kooperatifinin başına geçen Necati Elmas, Almanya`da bulunduğu süre içinde, kendisini telefonla arayan, mesaj ileten tüm dostlarına teşekkür etti.
İlik naklinin bir insanlık görevi olduğunu vurgulayan Elmas, "İnsana can vermek çok güzel bir duygu. Allah`a şükürler olsun yaşamımda ilk kez bende ilik naklinde bulundum. İlik naklinde bulunmaya herkesi davet ediyorum. Hastanede ilik nakli için bulunduğum dakikalarda önce 4, ardından 2,5 saatlik bir operasyonla kolumdan ilik nakli yapıldı. İlik naklinin kasık ve bel bölgelerinden de yapıldığını orada öğrendim, benimkisi en kolay olanıymış. Naklin hiçbir zorluğu yok, kimse korkmasın." dedi.
Necati Elmas`ı, ilik nakli sonrası geldiği ilçede ilk geçmiş olsun temennisinde bulunanlar arasında AK Parti Erdek İlçe eski başkanlarından Doktor Ömer Erdoğan`da yer aldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli