Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Necati Elmas, disiplin kuruluna verildi

Necati Elmas, disiplin kuruluna verildi

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) Erdek ilçe örgütünün kurucuları arasında yer alıp ilçe başkanlığı da yapan Necati Elmas, YENİ ERDEK ve BANDIRMA HABER'de yayınlanan söyleşisin de, partisine yönelik bazı yapıcı eleştirileri nedeniyle ihraç istemiyle pa

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) Erdek ilçe örgütünün kurucuları arasında yer alıp ilçe başkanlığı da yapan Necati Elmas, YENİ ERDEK ve BANDIRMA HABER’de yayınlanan söyleşisin de, partisine yönelik bazı yapıcı eleştirileri nedeniyle ihraç istemiyle partisinin disiplin kuruluna verildi.              

Elmas’ın savunmasının alındığı öğrenildi. Elmas, gazeteci Önder Balıkçı ve Taygun Ertan ile yaptığı söyleşide, “Partinizin, son yıllarda Erdek’teki durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu şöyle yanıtlamıştı:
“Başarılı değil tabii ki. Çok ve özverili çalışmak gerekir. Bu arada başarı için istikrar da çok önemlidir. Erdek teşkilatımızda, benden sonra beş ilçe başkanı göreve geldi. Bu doğru değildir. Yine Erdek, partimizden Hüseyin Aysan’ın belediye başkanlığı döneminde çok başarısız bir 5 yıl yaşadı. Yani Aysan ile partimizin dokusu tutmadı. Yoksa CHP ve Hüseyin Sarı’nın seçimi kazanması mümkün olmazdı. Size çok iddialı bir değerlendirmede bulunmak isterim ki, Hüseyin Aysan bugün, partiden elini çekse, partimizin Erdek’te büyük sıçrama yapacağına inanıyorum.”
Disiplin kuruluna verildiğini doğrularken, savunmasının da alındığını vurgulayan Elmas, şunları söyledi:
“Söylediğim sözlerin arkasındayım. Çünkü ben, kurucuları arasında yer aldığım ve çok sevdiğim partimin, Erdek’te daha başarılı olmasını arzu ediyorum. Söylediklerimin ise partimi yıpratmak yerine, onun önünü açacak yapıcı eleştiriler olduğuna inanıyorum. Ben, kurucusu olup ilçe başkanlığını da üstlendiğim partimi seviyor ve başarılı olması için çaba harcıyorum.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu