Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Nerime Yüksel Ortaokulu’nda mezuniyet heyecanı

Nerime Yüksel Ortaokulu’nda mezuniyet heyecanı

Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu’nda 2021/2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 8. sınıf öğrenciler için mezuniyet töreni yapıldı.

Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu’nda 2021/2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 8. sınıf öğrenciler için mezuniyet töreni yapıldı. 
Dün okul bahçesinde düzenlenen törene Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Karahan, Atatürk İlkokul Müdürü Özgür Koçak, 18 Eylül Ortaokulu Müdürü Cumhur Duru, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 
Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başlayan mezuniyet töreni Nerime Yüksel Ortaokulu Okul Müdürü Mesut Gökdeniz’in yapmış olduğu veda konuşması ile devam etti.  
Öğrencilerin ailelerine seslenen Okul Müdürü Gökdeniz, “Sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı;  öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, ülkesini ve insanları seven bireyler olarak, sizlere tekrar takdim etmekten dolayı büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum.” diye konuştu.                                      
Okul Müdürü Gökdeniz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün burada sizleri bugüne kadar öğrenim gördüğünüz okulumuzdan uğurluyoruz. Hayatınızın önemli bir sayfasını, acı tatlı ama en güzel anılarla kapatarak, umutla dolu yeni geleceğinize yelken açıyorsunuz. Burası sizin yuvanızdı ve sıcacık yuvanızda emin ellerde en güzel, en şefkatli, en özverili şekilde yetiştiniz. Değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz. Geleceğimizin mimarları olan siz gençlerimizin Gazi M. Kemal Atatürk’ün ‘Bütün umudum gençliktedir’ diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet etmesi bunu bize yıllar öncesinden göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin, bundan sonraki her başarısı ve sizleri mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmek gurur kaynağımız olacaktır.” 
84 öğrencinin mezun olduğu törene, veliler büyük ilgi gösterirken, okul birincisi Ceylin Çam’ın Okul Kütüğü’ne künye çakmasının ardından, mezun olan öğrencilere diplomaları öğretmenleri tarafından verildi. 
Okul birincisi Ceylin Çam, 2. Halenur Köse ve 3. Muhammet Sisnelioğlu’na günün anısına plaket verildi. Sınıf öğretmenleri tarafından pasta kesildi. Geleneksel olarak yapılan kep atma gösterisinin ardından tüm okul öğrencilerinin toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı