Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Nihat Hatipoğlu Sındırgı halkı ile buluştu

Nihat Hatipoğlu Sındırgı halkı ile buluştu

Sohbetleri ile gönüllere taht kuran Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde Sındırgı halkı ile buluştu.

Sohbetleri ile gönüllere taht kuran Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde Sındırgı halkı ile buluştu.
Herkesin ekranlardan tanıdığı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu´nun sunumu ile Sındırgı ilçesinde Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen konferansta alemlerin sevgilisi Gül Peygamber Hz. Muhammed (s.a.v)in hayatı anlatıldı.
Çevre il ve ilçelerden de birçok vatandaşın katıldığı konferansta ayakta kalanların yanı sıra salona giremeyenler kapı önünden konferansı dinledi.
Konferansın sonunda konuşan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?Bugün sevgili hocam Prof. Dr. Nihat Hatioğlu en büyük sevgili Hz. Muhammed (s.a.v) i anlattı. Allah binlerce razı olsun. Bugün o sevgiye layık olmaya çalışan o ortamı soluyan ve peygamberimizin hayatı anlatıldıkça gözleri dolan binlerce Sındırgı´lı vardı. Jeotermalle ısınan bir salonda ilk defa böyle bir toplantı yapıldı. 2500 kişilik bu salonda insanları almadı. Ben katılan herkese teşekkür ediyorum. Ben peygamber sevgisini özellikle bugünlerde Kudüs´le alakalı bir derdimiz olduğu günlerde o ruh ile oralarda bulunduk ve bulundular. İnsanlarımızın da gösterdiği ilgi özellikle giriş ve çıkışlardaki yoğunluk da insanlarımızın bu tür toplantılara ne kadar hasret kaldıklarını gösterdi. Bundan sonra sürekli olarak bu gibi etkinliklerimizi sponsorlarımızın destekleri ile sürdüreceğiz.? dedi. Haber : Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli