Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Niyazi Hoca Ankara´dan Döndü

Niyazi Hoca Ankara´dan Döndü

Niyazi Gülhan Asrın güreşçisi ile bir araya geldi

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Atletizm Milli Takım hocası Niyazi Gülhan, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Hamza Yerlikaya´nın daveti üzerine 23 Mart Salı günü Ankara´ya gitti.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, Gençlik ve Spor Bakanlığı´nda Bakan Yardımcısının yanı sıra, daha önce 2 defa Erdek´e gelip kendisini ve sporcularını ziyaret eden Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar´ı da federasyon binasındaki makamında ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonu Milli Sporcumuz Aleyna Karaca´yı da beraberinde Ankara´ya götüren Niyazi Gülhan, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Hamza Yerlikaya ile yaptığı görüşmenin çok olumlu geçtiğini söyledi.
Hamza Yerlikaya´nın Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü çalışmaları ile ilgili bilgiler aldığını dile getiren Gülhan, şöyle konuştu: ?Hamza Yerlikaya kulübümüzle birlikte Erdek´in atletizm branşında Türkiye´de önemli bir yer edindiğini ve sporcularımızı yakından takip ettiğini bizlere aktardı. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak kulübümüzün belli başlı isteklerini temin edecekleri sözü verip, çalışmalarımızda bizlere başarılar diledi.? Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Niyazi Hoca Ankara Döndü
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı