Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Niyazi Kaldı Narlı Mahalesi Muhtarlığına aday

Niyazi Kaldı Narlı Mahalesi Muhtarlığına aday

Erdek Narlı Mahallesi Muhtar Adayı Niyazi Kaldı gazetemizi ziyaret ederek, adaylığını açıkladı.

Erdek Narlı Mahallesi Muhtar Adayı Niyazi Kaldı gazetemizi ziyaret ederek, adaylığını açıkladı.

Kendisinin uzun yıllardır Narlı Mahallesinde ikamet ettiğini, gördüğü ve bildiği tüm eksiklikleri tamamlamak istediğini söyledi.

Niyazi Kaldı devam eden konuşmasında şu ifadelere yer verdi " 1955 yılında doğduğum memleketim Narlı Köyünü çok seviyorum. Ailemiz de üç kuşaktır Narlı köyünde yaşamıştır.  Güzel mahallemizin daha da güzel olması için hizmete talibim, bir çok projem var. Bunların en başında en büyük sorunumuz olan içme suyunun çözümü için çalışacağım. Bu sorunu çözüm sürecini beklerken 2 adet hayrat çeşmesini mahalleme kazandıracağım. Sahil bandınının temizlenmesi ve ışıklandırılması ilk önceliğim olacak ve gerekirse kendi çabalarımla bunları gerçekleştireceğim. Diğer yandan yine şenlikler ve festivaller ile mahallemin adını duyuracağım. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallemizin bütün sorunlarını aşacağımıza inanıyorum, daha güzel yaşanabilir bir Narlı için Niyazi Kaldı´yı seçin" dedi.

Niyazi Kaldı kimdir?

1955 yılında Narlı´da doğan Kaldı evli ve 3 çocuk babasıdır. Ocaklar da bulunan maden ocağında uzun yıllar çalışan muhtar adayı Kaldı 15 yıl boyunca Narlı Mahallesi Muhtarlığında aktif olarak çalıştı ve son beş yıl azalık yaptı.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı