Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Niyazi Gülhan, yılın en başarılı Antrenörü seçildi

Niyazi Gülhan, yılın en başarılı Antrenörü seçildi

Amatör Spor Haftası kapanış programı kapsamında Balıkesirli başarı sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Amatör Spor Haftası kapanış programı kapsamında Balıkesirli başarı sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi. 
Balıkesir İli’nde 11 Ekim 2021 tarihinde düzenlenen “2021 Yılı Balıkesir’de Sporun Enleri” Ödül Töreninde Balıkesir bölgesinde “Yılın En Başarılı Antrenörü” Niyazi Gülhan seçildi.                  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan ödülünü alan Niyazi Gülhan, bilindiği gibi Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atandığı 2007 yılından bu yana Erdek’li çocukları başarıdan başarıya koşturup, uluslararası arenada da başarılara imza atmakla tanınıyor. 
Niyazi Gülhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bu ödülü bana layık gören değerlendirme komisyonunun bütün üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca başarıma katkı sunan bütün büyüklerime, hocalarıma, arkadaşlarıma, sporcularıma ve alime çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 
Sporun Enleri Ödül Töreninde Amatör Spora Adanmış Hayatlar Ödülü Merhum Süreyya Altıntaş ile Merhum H. Otağ Fırıncıoğulları'na verildi. 
Yılın Spor Muhabiri Ödülü'ne Umut Çınar'ın layık görüldüğü törende Yılın Paralimpik Dalda En Başarılı Antrenörü ödülü Alper Şentürk'e, Yılın Paralimpik Dalda En Başarılı Sporcusu Uğur Toprak'a, Yılın En Başarılı Takım Antrenörü ödülüne Uğur Baysal, Yılın En Başarılı Spor Takımı ödülüne Balıkesirspor U-19 takımı, Yılın En Başarılı Antrenörü Ödülüne Niyazi Gülhan, Yılın En Başarılı Sporcusu Ödülü de Yasemin Adar'a verildi.  
Niyazi Gülhan kimdir? 1983 yılında Manisa’da doğdu. Lise eğitimini Fethiye’de, üniversite eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi’nde yaptı. 2007 yılında Balıkesir’in Erdek ilçesine Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atanan Niyazi Gülhan mesleğini halen Erdek’te devam ettirmekte. Beden Eğitimi Öğretmenliği’nin yanında 2003 yılında başladığı Atletizm antrenörlük hayatını da büyük bir başarıyla devam ettiriyor. Erdek ilçesinde Kurucu Başkanlığını yaptığı “Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü”nün başkanlığını ve antrenörlüğünü yürüten Niyazi Gülhan, aynı zamanda da Fenerbahçe Spor Kulübünün de atletizm antrenörlüğünü yapmakta. 2014 yılından bu zamana kadar da Atletizm Milli Takım antrenörlük görevini yürüten Gülhan’ın aktif olarak 100’e yakın sporcusu bulunuyor. Her yıl atletizmin değişik dallarında Türkiye Şampiyonları yetiştirip, kendi sporcularıyla ay yıldızlı forma ile Milli Takımlarda ülkemizi temsil eden Niyazi Gülhan evli ve bir çocuk babası. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu